Medewerkers
Binnen BGNN zijn momenteel drie bewindvoerders werkzaam. Ieder met een eigen achtergrond en ervaring, samen goed voor een rijke kennis en kunde als bewindvoerdersgroep. Iedere bewindvoerder binnen BGNN is ook mede-eigenaar en daarmee medeverantwoordelijk voor een goede en deskundige dienstverlening. Binnen BGNN staat bewindvoering vooral voor samenwerking en het centraal stellen van de positie van de klant. Wij zijn als bewindvoerder vooral een belangenbehartiger voor wie het belang van de klant altijd voorop staat.


Luuk de Witt

Als voormalig ondernemer in de agrarische sector heeft Luuk de Witt ruime ervaring in zowel het ondernemen, het omgaan met complexe administratieve zaken, als met instanties en overheden. Nadat Luuk zijn onderneming heeft verkocht is hij aan een tweede carrière begonnen door een studie Nederlands Recht te gaan volgen en zijn meesterstitel te behalen. Vanuit zijn betrokkenheid en interesse in mensen die ondersteuning nodig hebben heeft hij, net als alle andere bewindvoerders binnen BGGN, een specifieke opleiding tot bewindvoerder afgerond.

Naast zijn werkzaamheden als bewindvoerder is Luuk nog actief als jurist in het bestuursrecht.


Ineke Brontsema
Ineke had al een jarenlange ervaring als zelfstandig opererende bewindvoerder tot zij zich in 2017 bij BGNN aansloot. De reden hiervoor was het bundelen van de krachten en de kennis en het verminderen van de kwetsbaarheid voor onze cliënten.

Met Ineke heeft BGNN een bewindvoerder met een enorme kennis en ervaring op het gebied van zorg en ondersteuning. Zij heeft veel ervaring in het zorglandschap en kennis van Persoonsgebonden Budgetten voor zowel verzorging, verpleging als ondersteuning en begeleiding.

Naast de genoemde ervaring heeft Ineke uiteraard een opleiding tot bewindvoerder afgerond.

 

Peter Brouwer
Met ruim 20 jaar ervaring als juridisch adviseur en ondersteuner in de sociale zekerheid heeft Peter grote kennis van alles rond uitkeringen en regelingen als bijzondere bijstand. Via een opdracht bij een kredietbank is Peter bij toeval gevraagd bewindvoerder te worden. Dit bleek zo interessant dat hij heeft besloten zijn juridische werk af te bouwen en zich volledig op bewindvoering te richten.

Naast de dagelijkse bedrijfsvoering is Peter met name bewindvoerder voor mensen die naast financiële ondersteuning ook te maken met andere uitdagingen en hier begeleiding of ondersteuning voor ontvangen. Dit vraagt vaak om een goede samenwerking met andere zorg- en hulpverleners op allerlei gebieden.